Sweetness elvesazmi
THE SWEETNESS (elvesazmi)
Welcome to my blog. It's pink and black. i love pink and black very much.so lets blogging :); Dashboard | +Follow
aku gedik!!!
glitter-graphics.com


da lama kan aku x update blog,,da brape hari da,,smpai kwn aku adah tnya nape lama x update blog,,huhu..sory eaa korg,,aku x cmpat laa nk update,,mmg byak bnda nak share,,tpi x smpat,,mane  x nyeww,,sab2 ahad kua..pas2 dgn line tenet y mcm syi.....!!! ahahaa...
hlg mood ak nak post pape...
hemmm,,skg aku de mslah ckit,,yelaa org lau x kenal kta msti laa judge2 kita truk2 an,,pdhal x kenal kita sgt,,cmne kita,,cne hidup kita,,cara kita.n semua sal kitaa laa,,pas2 nak kutuk2 kita itu ini,,pelik laa mnusia skg nie,,bila dgr je satu cita,,nak heboh2..last2 cita tu da jd lain da,,ditokok tmbah nye!!!!! GERam tol aku!!!
nape nak ckp aku gedik!!! ada ke aku gedik dgn ko skg,,xde kan..so apesal nak amik tahu sal hdup ak lgi!!! geram tol..pe y aku buat kat ko,,lau ada je aku g peluk2 ko,,snyum2 dekat ko,,xpelaa nk ckp aku gedik,,nie x,,ak xde hal dgn ko,,ko cari hal palk skg??? eishh x fhm tol laa mnusia nie...ada dibuang,,xde cmni lak jdinyew....
kita hdup nie jgn kata kat org lebey2 sgt,,t diri 2 y kene tau x!!!!
skg maruah aku mmg da org pndg serong da laa,,ak x tahu xpe,,nie skg aku da tahu,,serong diorg dekat aku coz sape???? fikir laa sndiri...aku jd cmni,,semua org fikir 2 fikir nie..xde org x fikir why?? how?? who do that?? or what ever laa y same dgn pe y da trjadi..semua org nak bsing2 amik tahu semua..was tired right know!!!
arggg!! stress,,aku na sttle balik name aku 2,,ckit2 org fkir aku 2 laa nie laa..bnci diorg coz ...... arghhh,,ak last2 jd mgsa..cop PLAYGIRL!!!! tu y aku pling pntg,,lam hdup aku,,ak x penah laa nak men2 kan org nie,,siyezz ak lau syg org,,ak syg btol!!! buat je semua sal dpt bsama2 an org y aku syg...plygirl????/ nonsence!!!!
bila da jd cmni,,ak x sggup na face..bnda cmni mmg buat org pndg serong kat aku tau x!!!! pergghhh...dont like...pe y aku kene buat bia diorg x fikir aku cm2??? xley kn kwn2..mulut org susah na tutup...ak x mampu!!!


glitter-graphics.com




smpai cmni,,aku still xley ubah pape wlaupun kwn2 da nsihat kn aku..ak akn ttp fikir n fikir...aku serik sgt2!!! da x mpu nak fikir tuk kbhgian diri aku lg,,skg owez fikir tuk buat y terbaik tuk org lain..semua y ada dekat dgn aku....perlu ke aku bersuara??? perlu ke?? x kan,,aku da jnji x buat cm2 lagi,,tapi ko??? i really2 sad right now!!! frust,,upset,,and hope u can change your attitude after this,,really hope that!!! 



Posted at 1:40 PM | 2 comments

|
say hai
Facebook | Twitter
this is my life n my story..it may not be perfect as the other peoples out there..but as long as i love myself,family,someone,and my frens..nothing else matter :) enjoy our life everyday wif a lots of love..

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

allowfullscreen="true" width="200" height="25">
- END -