Sweetness elvesazmi
THE SWEETNESS (elvesazmi)
Welcome to my blog. It's pink and black. i love pink and black very much.so lets blogging :); Dashboard | +Follow
borink !!!!
lapar!!! lapar!!! perut ku dhm bunyi keriokkkk3 byak kali da,,4 keping roti dgn jem still x cukup tuk perut aku nie,,ahhaha...melahap ke hape???
eishhh,,ckp nk diet bazilah,,ko nie!!! dishhh ckp x supa vikin benor laa!!! ahhha..nak nasik gak nak gak..hemm,, jap g kwn aku belikan,,malas punya sal,,pesan jelaa kan,,senang ^^
hemmm y best nye skg,,class aku 5 hari je,,so cuti 3 hari,,best gila!!! yelaa ai jumaat class owez btal je,,lcterur aku 2 sporting gila laa..dy mcg pagi td gtau 'ai nie hujan kan,,so mesti u all susah nak pegi class,,so buat keje mlalui on9 je..2 alasan dy,,coz hjan,,pergghhh hebat ah lctrer nie,,syg abiss laa!!! ahaha..p aku pas bca mcg,,trus smbg tdow laa,,ape lg!!! keje on??? no no,,tdow ag best laa..ahaha..x de mood ak pagi2 bgun bukak laptop on9 tuk buat keje 2,,da laa hujan,bek ak smbg tdow!! horeeyyyy...^^
^^
p skg,,borink laa,,x tahu nk buat ape nie?? semua kwn2 balik..aina,,fiqah,,tikah,,bez gila!!! da laa mggu nie xde plan pape..emm,,zie pun ngah ciap2 nk balik nie...p sok suha ajak ak g bpmall teman dy beli brg2 ckit,,da lama da dy ajak aku,,cian gak kat dy,,aku owez cncel je an =)...
eishh perut bunyi lg nie!!!cpt2 laa mknan smpai,,laPAR~~~~
owhh td cmpat chat an dy 2,,coz ada smthg y pelik blaku,,p last2 x dpt jgak jwpan y mcm aku nak,,terfikir2 jgak nie ape ek??? p nyesal gak ase gngu dy g tnya soklan bodoh 2 td,,ahhahaa..bengo tol!!!
eishh,,sdg aku khsyuk2 tulis nie,,adoiii ada lak brita buruk,,eishhhh...kene buat keje y aku dah kurang minat,,jap g kol 2.45 ada kerje UKUR TEKIMETRI!!!!!!!!!!!! arghhh,,x nak xnak,,stress tol!!! ak igt nk rehat2 je nie,,adoiiiiii =(=( nape laa nk buat ai nie,,arghh malass,,tolong2 ak,,p nsib bek ainie mndung je,,lau x cm hape laa duk tgah2 panas pgg bnda 2..haishhh!!!
yela,,xsuka pun terpksa wak gak an,,lau x bila nk ciap,,da laa bnda 2 lau clap ckit kene uat balik,,skg kene brkorban smua tuk jd ENGINEER  laa katakan ^^ 
ahhahaa,,ley ke ak jd enginEER NIE,,??? yes kene yakin,,keje nie bkn tuk lelaki je,,poMPUAN pun ley laa??? jgn pndg rndah dgn gurl k korg ....aku kuat!!! tnpa lelaki..cehh...yeke???cm x caye je,,huhuu
hemm,,k laa..nk mkn ,,pas2 ciap2 g kerje 2,,then ptg nie x buat pape,,mlm pun!!! mesti borink an!!! nak buat ape eaa??? k laa aku akn fikir pas balik kerje nti...bye bye~~~
muahhxx ^^

Posted at 1:34 PM | 0 comments

|
say hai
Facebook | Twitter
this is my life n my story..it may not be perfect as the other peoples out there..but as long as i love myself,family,someone,and my frens..nothing else matter :) enjoy our life everyday wif a lots of love..

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

allowfullscreen="true" width="200" height="25">
- END -