Sweetness elvesazmi
THE SWEETNESS (elvesazmi)
Welcome to my blog. It's pink and black. i love pink and black very much.so lets blogging :); Dashboard | +Follow
gila shopping!!!
topik nie lau pompuan y bahaskan mmg best laa!!! p kene y btol2 satu kpala laa,,lau x jd lain t,,..shopping!!! 2 hobby aku,,x boleh tgok barang cntik,,kasut,,baju,,jeanss,,beg y cntik ckit,,mesti iman aku x kan kuat ah!!! cnang gila buat kuar dompet bg cina2 semua 2 kaya!!! hhaa,,expclly baju!!! pergghhh,,x ley layan tol,,bab 2 x nak kua,,lau kuar compem ada je bnda y aku beli nti,,tgok cm smlam,,jnji x nak beli pape,,btol2 siyezz da,,last2 tgok kasut 2 pergghh cntik bai!!! terus x fikir sgt,,tp cmpat fikir laa..ahhaha...kali ke2 g kedai 2 ,,trus beli..hemmm,,p aku da try nak control gila shopping aku nie!!! p x ley laa kwn2,,tlong2..eishhh!!!wak habis duit mak bapak laa kau niee an..tapi bg aku,,kita lau nak beli brg 2,,mesti y btol2 elok,,n puah hati trus,,lau beli y cincai2,,t x elok,,x lama lak ley guna,,wat rugi gak an??? sape sokong i,,mesti semua sokong an,,hahha...bnda y elok x bazir wlaupun mahal ckit,,2 jgak kata2 ma n abah aku..so aku guna lah kata2 tu..huhuuu..tapi mmg tahap gaban laa aku lau kua g mall..skg tgah cuba tuk hadkan tabiat buruk aku niee!!!...arghhhh,,mulut ma dah owez potpet2,,p still x dgr..kihkihh...siyezz kene ubah!!! p tiap2 hjung mggu mesti pegi mall,,2 y geram 2..pntang de masa trluang kit,,,so port utama aku BPMALL,,hemm....ntah laa,,letih nak ckp byak2 nie,,pape pun,,doa2 kan laaa aku dpt ubah tabiat 2 yee semua..hehee....chill suda!!! =)

Posted at 11:05 PM | 0 comments

|
say hai
Facebook | Twitter
this is my life n my story..it may not be perfect as the other peoples out there..but as long as i love myself,family,someone,and my frens..nothing else matter :) enjoy our life everyday wif a lots of love..

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

allowfullscreen="true" width="200" height="25">
- END -