Sweetness elvesazmi
THE SWEETNESS (elvesazmi)
Welcome to my blog. It's pink and black. i love pink and black very much.so lets blogging :); Dashboard | +Follow
hang out !!! =)
hepy!!!!!!! puas!!!!!!! suka!!!!!!
haa ape lg eaa,,yelaa mane xbest nyeww,,ainie kua dr pagi smpai ptg,,kol 10 hgga 12 mlm,,perghhh lama bai!!!kua ingt nk teman suha beli brg je,,kua dua2 org je,,nk prvcy,,hehehe..mula2 g mkn dekat tDI dulu!!! breakfst laa katakan...
pas2 tggu bas nak kua lua,,lama jgak laa lam stgah jam,,bas lama gila,,borink tol tggu!!!
smpai je bp dlm kol 12 cm2 laa,,round dulu ,,yelaa cik suha suh i teman dy beli jeanss kan,,i sbgai kwn y suka ber shoppng ape lg,,on jellaa an..hahah..jgn merah ye suha ..cntik kan jeanss y i pilih??? hahhaah...suha best laa date an pkwe dy fahmi,,aku lak sorg2 jerkkk..cian kat aku kan,,tp fahmi bwak je si jalil tu,,makwe no 2 dy,,p x nk ah aku jln an jalil,,t jd scndal baru lak ^^ ( pASAn)
hahaha..time diorg g melantak,,aku round sorg2,,borink sih!!! yelaa org xde pakwe kan,,cmni laa hidup,,jln sorg2,,mkn sorg2,,tdow sorg2,,semua sorg2 lahh =( hemmm nak je berdua kan,,tp xde org nak kat aku ( ada je actlly,,p jual mahal,,not my taste !!! )
jahat kan,,hahhaa..2 laa terlalu memilih,,last2 mkn diri au,,jd cm skg frust menonggeng!!! ahhaha
 p y best,,kitorg 4 org g men bowling,,,p fahmi mmg terror ah,,cm bengang je!!! ckit strike!! pergghh hebat doe!!!hahaha,,jelezz sih,,aku syik duk nak lawan jalil je,,last2 seri,,hihii..kira hebat gak ke ak nie??? ley sama an laki,,ahahha ( pASAN LAk )
wekk :P



haha,,nie gmbar suha ngah men,,kitorg bayar tuk satu game,,tp men dua game,,cne ntah jalil tekan bnda alah 2 smpai dapat men skali lagi,,time ketiga kali,,lajil tekan lgi,,kua lagi tuk game baru,,p kitorg takut kntoi,,yelaa an,,byar tuk 1 game,,p nape lama sgt kitorg men,,x blah blah dr c2,,ahahha...ngok ngek tol kitorg!!!
huhuu,,pas2 p karaoke,,jail n fahmi lanje,,aku ape lg,,mmg minat nynyi2 nie,,melalk laa kat c2 mcm kerang bshuk,,ahha ( suara x best pun ) ^^ ahha,,p siyezz da sbulan da x pegang mike 2,,hihii....
last2 semua da letih,,ingt nak balik da au,,ttba fahmi n jalil g karaoke lg!!! x ajak aku,,bengo pnye diorg,,tggal ak n suha jerkk!!! x puas diorg ckp,,y jd lama aku duk bpmall 2,,syafiq dtg,,kitorg men bowling lg skali,,da laa byar tuk 3 org,,1 game..p men 5 name,,dua kali game..tipu lg!!! haha
p x kisah ah,,jnji puas,,hlg stress aku an..


 nie gmbar aku n suha,,cun x korg??? hehee..lawa na,,kuakuaa..pasan lak minah niee...
hemm,,skg da jd single best au,,dapat je kua an sape2,,pas2 bila masa je,,x yah gtau org,,bebas nak mmpos!!!! ahhahaa...single is better k ^^
pas balik dr bp,,aku duk je kat DTII TU tgok prtndgn nyanyi,,lau balik bilik,,borink gak an,,so duk jelaa c2 smpai kol 12,,last2 ak balik n ina n putra,,so shari suntuk ak xde lam bili,,jalan je keje aku,,huahuaaa..
makan knyg2,,pas2 balik 2,,mmg letih laa,,mata mmg  xdpt tahan laa,,ngtok!!!
so ai 2 mmg best laa buat aku,,thankss laa suha,,fahmi,jalil n syafiq coz buat hari aku begitu bermkna ainie,,cehh!!! ( ayat skema lak )
hahaha,,wekkk je aku an :P
 thankss u all,,love u damn much!!!  



Posted at 12:54 AM | 0 comments

|
say hai
Facebook | Twitter
this is my life n my story..it may not be perfect as the other peoples out there..but as long as i love myself,family,someone,and my frens..nothing else matter :) enjoy our life everyday wif a lots of love..

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

allowfullscreen="true" width="200" height="25">
- END -