Sweetness elvesazmi
THE SWEETNESS (elvesazmi)
Welcome to my blog. It's pink and black. i love pink and black very much.so lets blogging :); Dashboard | +Follow
hari nie!!!


huhuu,,sweet nye laa kan..perghhh mcm aku dulu2 je,,ahha..saje je tu aku letak gmbar tu,,buat kngan ,,hihii..ai nie,,aku juz jalani kehidupan aku mcm biasa..dgn kwn2!!! tp y paling ak pikir skg,,berat aku da nek skilo!!! ^^
x ley jd nie,,da lama x smpai 45 kg!!! perghhh stress aku,,ptt laa pakai jeans smlm ketat smcm,,eee,,x ske =(
cmne niee,,aku asew coz aku mkn nasi byak kot,,yelaa time amik nasi kat cafe tu,,bkn men byak g,,yelaa lauk2 smua best an,,da laa beli time lapar gila!!! ape lg,,amik byak2 laa..huhuu..skg dh myesal dah,,eeiii,,cne nie korg??? 


eh ttba gmbar i miss ue,,ahhah..mybe berkait rapat dgn berat naik nie coz windu seseorg kot!!! haaahha,,merepek je,,xde lah..p skg kene kurgkan nasi 2,,mkn mkn jgak,,tp jgn me;lahap x tntu pasal,,huhuu..mama aku ckp,,mkn 2 mkn,,tp kita pompuan kene jga badan jgak,,t laki lari nti lau x jga muda2 nie,,hihiii...tol ke??? huhuu
p siyez mmg aku kuat pntang,,pas mkn jgn tdow,,pas2 mnum air b4 mkn..pas2 jgn mnum air masa mkn,,kunyah lmbat2 ckit laa,,jgn men telan jerk,,ahahaah...pas mkn jgn mndi(tp kdg2 lau nk cepat buat gak!!!) hahhaa..pas2 ape lg erk??/ owhh ais jgn mnum slalu t perut buncit au,,btol x tipu!!! g pun x bek tuk kchatan kan ^^
hemm,,cm2 laa,,ahhaa,,merepek tol laa aku nie,,p lau korg2 semua nk ikut,,ikut laa..bagus kan??? kihkihh,,poyo je aku!!!
mggu nie amai jgak kwn2 y balik,,so pe aku nk buat hjung mggu nie eaa??? borink kan lau x buat pape...p keje byak jgak nak buat nie,,full report x buat lg,,eishh!!!! pemals la aku nie kan??/
aiyaaa!!! p sure x kua kot,,hihii...hemm,,ngtok da nie sbnrnya,,sok class tech com. class pling bowink,,x nak pegi je asew,,jom ponteng~~~ huhu...p class 2 kejap je pun,,kdg sejam lebey je,,emm t laa pikir2 lu nk g ke x an...^^ pape pun,,hope esok ialah hari y pling best tuk aku,,dgn kwn2 aku,,syg kwn2 semua!!!
tdow dulu laa,,ngtok nie..nytezz,,muahxxx =) <3




Posted at 1:00 AM | 0 comments

|
say hai
Facebook | Twitter
this is my life n my story..it may not be perfect as the other peoples out there..but as long as i love myself,family,someone,and my frens..nothing else matter :) enjoy our life everyday wif a lots of love..

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

allowfullscreen="true" width="200" height="25">
- END -