Sweetness elvesazmi
THE SWEETNESS (elvesazmi)
Welcome to my blog. It's pink and black. i love pink and black very much.so lets blogging :); Dashboard | +Follow
jom story ckit!!!
kali nie,,aku nak cita sal ape y aku buat mlm td,,korg nak tahu x,,aku ikut kazen aku pegi dgr cramah maulidur rasul,,wahhh~~~ siyez da lama aku x join bnda2 cmni,,time kat skolaa dulu laa y paling last aku join bnda2 bek cmni,,eishh begitu teruk nya aku kan,,heheh...bila pegi sana kau dpat bndingkan suasana smbutan tu dgn ngeri aku sndri,,cara johor n klantan lain tau..aku x sgka ada lagi perumahan dekat johor nie buat smbutan cmni..lau dekat klntan asew nyew x dpt smbutan tau,,mgikut pndpat aku laa..hemm..mmg lain sgt,,semua y dtg org2 y kat tman prumahan 2,,diorg ada dewan terbuka laa cm2..hemm..pas2 mkn ramai2,,then pas2 dgr cramah 2 laa..bez jgak cramah td au,,mklumlaa lama x dgr,,ahhaha..2 pun terpaksa pegi coz kazen ajak,,x kan nak tolak lak,,wat malu nti,,lau dy tahu aku x nak pegi,,eishh!!!..p mmg johor cm2 ke ek??? byak aktvti y melibatkan kwasan prumhan cm2,,bergerak aktif laa..bab 2 maju eh???haha,,aku x penah lalui semua 2 laa..cian kan aku???aku x duduk perumahan,,so x tahu laa...huhuu..pape pun,,ntah la,,mals nak ckp byak,,saje je nie nk share,,emm,,pape pun aku da ngtok,,nyte2 u all =) =) muahhxxx. . . . .

Posted at 2:41 AM | 2 comments

|
say hai
Facebook | Twitter
this is my life n my story..it may not be perfect as the other peoples out there..but as long as i love myself,family,someone,and my frens..nothing else matter :) enjoy our life everyday wif a lots of love..

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

allowfullscreen="true" width="200" height="25">
- END -