Sweetness elvesazmi
THE SWEETNESS (elvesazmi)
Welcome to my blog. It's pink and black. i love pink and black very much.so lets blogging :); Dashboard | +Follow
by2 my frenz!!!

bye bye ina,,siyezz sedey gila smlam,,ko da naa balik..hukhukk 



hemmm ak smpai tetido tggu ko kemas brg an,,yelaa saat2 tu aku na sama dgn ko,,pas ni da x dpt da laa na sama2 cm2 an...bab 2 duk myemak je tgok ko kemas smalam....
ak doakan ko slamat smpai laa eaa,,t dtg UTHM balik,,aku da x de tau time 2,,ko jga diri bek2 laa,,lau takut na tdow malam,,da x leh na kol ak da suh ak teman ko tdow,,ko kene brani tau!!! da x leh dtg bilik ak bawak bear bshuk ko da nak tdow dgn aku....



hehehee,,

p ak nak lg tdow sama2 dgn ko,,hukhukkk...
bilaa laa 2,,yelaa rumah len2 da pasni,,ape y berlaku dekat kita2 semua spnjg kenal nie,,expclly time SEM 2..
mmg semua tu perit tuk kita lalui an???per sahabatan ,,selisih faham,,gaduh,,marah2,,ape semua 2,,sbnrnya mematangkan kita semua...




y nie???? hemm semua da berubah...ape y berubah pun,,kita x boleh salahkan takdir,,tp fikir n fikir tuk kebaikan diri sndri,,kenapa tuhan da tntukan kita jd cmni!!!
hidup kita mesti diteruskan bersama org2 y betol serasi n syg dgn kita....kan iNA???





n y nie jgak,,kita da x leh kua sama2 cmnie da,,boleh je only kita ber3,,bukan duk tggu org amik,,pas2 amik gmbar cmni dulu...hehehehe


semua kenangan 2 membuatkan kita sedar y mane betul n slah,,segala y berlaku for a reason...
kdg2 hidup kene hepy dulu,,then sedih n masa 2 laa kita boleh fikir knpa tuhan bg kita kesedihan dulu,,sebab dy na temukan kita dgn sesuatu y mggmbirakan kita nti!!!!
ape y ko lalui ina slama nie dgn ak n diorg2 nie semua,,kita jdkan sbgai pengajaran,,ko jgn sedih2 da,,da abis sem nie,,kita akan mulakan khdupan baru msing2...
semua y berlaku sem nie mmg memeritkan aku..n ak tahu ko pun sama!!!!
kene keji,,kutuk2,,mcm2 laaa...
bnda y kita x penah lalui kan,,tp kat cni,,semua 2???????
hemmm,,org ckp,,org y banyak klbihan mmg byak dugaan nye...
hehehe,,tol ke???hakakhakkk....
semua kngan 2 siyezz rindu gila...tp semua 2 da x perlu semak2 lam fikiran da,,andai suatu hari nanti prshabatan 2 mmg utk kita,,akan dtg dgn sndrinye nanti ....
jgn simpan dendam dgn org y buat dekat kita,,tp doalah segala y terbek tuk lembutkan hati org 2,,,
kan INA???
ko ada aku n aku ada ko..ko ada putra n kwn2 lain lg...kita kene kuat k!!!





y penting ko bahagia....


kan kann...syg arghh korg berdua!!!
^_^

muahhxxxx....

bye2 



Posted at 9:39 AM | 2 comments

|
say hai
Facebook | Twitter
this is my life n my story..it may not be perfect as the other peoples out there..but as long as i love myself,family,someone,and my frens..nothing else matter :) enjoy our life everyday wif a lots of love..

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

allowfullscreen="true" width="200" height="25">
- END -