Sweetness elvesazmi
THE SWEETNESS (elvesazmi)
Welcome to my blog. It's pink and black. i love pink and black very much.so lets blogging :); Dashboard | +Follow
makan lagi!!!

dinner aku mlm nie dekat restoran asam ape nth,,lupa da dekat area2 square one!!!
restoran nie lau mlm2 femous dgn dgn sup tulang,,dgn sos kicap dy y bg kwn2 aku pedas gILA2!!! ( bg ak x pedas,,coz ak gila pedas )
hehehheee
mmg best laa sup dy 2,,1 magkuk ke,,satu plastik bungkus bwak balik ke,,
still 5 ringgit...





napak cam x best kan,,p lau mkn jd best!!!






waahh best x???
lau perut da lapar,,ape y ada depan korg kompem2 korg hentam an!!!
selera ak mlm nie tggi,,ttba na makan nasi mlm...
xpe,,skali skala,,lggar pntg diet!!!
heheheee..mkn nasi mlm2 x elok tau korg2,,na mkn boleh,,b4 kol 8 mlm...
eh dah dah ilah,,da start laa 2 hujan ko sal diet2 nie,,HAMBIK!!!!!





hemm nasi goreng daging merah???
mcm ingt dekat seseorg je bila mkn nasi goreng nie,,hemmm tp x de kene mengena k!!!
mmg mlm nie aku berselera na mkn nasi goreng daging merah nie,,xde kene mengene dgn hidup atau pun y belum mati!!!





nie air aku,,kedai 2 pggil laici kong???
p ak ckp laici kang...
ahhh lantak laa pape pun jnji da minum!!!


nie bibik n driver aku mlm nie,,hahha
( jgn marah ina putra )
ngn kapel nie laa aku join dinner mlm nie...saje nak tukar angin!!!


haa,,nie laa kapel aku..cntik kan..lama x makan dgn kapel ak nie,,so ajak laa date skali....
sama x kitorg pakai semua????
sama tau,,tgok bek2....
romatik kan ....




teka sape nie????
hehehhehe,,time lapor nie,,smpat lg bergmbar...
yelaa hidup cuma skali,,so pegi je mana2 lam dunia nie even ( lau boley beli makan dekat cafe 2 pun ak na amik gmbar tiap2 hari )

sengal!!!






sambg balik,,even pegi mane2 je lam hidup kita nie,,kenalaa amik gmbr at least skeping,,so baru ingt oww tmpat 2 kita da pegi eaa.... ( sbnrnye tuk anak2 ak tgok mama dy suka jalan!!!)
kenangn tu dtg skali je au!!!
so take it fun!!!




tu je tuk entry kali nie,,aku na cuci muka gosok gigi tdow...
ttba kepala pusing2 nieee...


nytezzz!!!





Posted at 12:21 AM | 1 comments

|
say hai
Facebook | Twitter
this is my life n my story..it may not be perfect as the other peoples out there..but as long as i love myself,family,someone,and my frens..nothing else matter :) enjoy our life everyday wif a lots of love..

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

allowfullscreen="true" width="200" height="25">
- END -