Sweetness elvesazmi
THE SWEETNESS (elvesazmi)
Welcome to my blog. It's pink and black. i love pink and black very much.so lets blogging :); Dashboard | +Follow
oral technical communication the best!!!!!

wahh sweet2 cute2 cntik2 nye!!!!
anak dara sape laa nie ehh???? ^^

hahaha,,nie laa group aku y buat presentation td lau nak tahu,,hehee
mula2 x nervous,,p timke na ckp 2,,rasa gementar2 lak,,hahaha....
y paling kanan 2 azhani,,fatin,,shareen n aku laa ^^
ehh,,baru prasan,,ak sorg ek y pakai baju kurung??? ayu nye laa,( prasan na maMPOS!!!)
aahhaha
presentation kali nie mmg sempoi sgt2..y plg sempoi lam hidup ak laa,,nak tau knapa???
first x buat depan org ramai,,juz depan lecturer je,,pas2 ak juz baca je slideshow 2,,sebijik2...hahaa
then,,masa x smpai laa 10 minit kmpulan aku...
best kan???
syg lEbey laa kat lecterur ak nie!!!
pn. siti noor fazilah mohd noor...
dia memg sempoi laa,,siap ckp kat kitorg y carry mark kitorg semua da lulus da pun,,hahha...^^
x mcm group satu lg..kene present sorg2 lak 2,,n kat depan semua org,,fuhhh!!!
nasib bek aku dpt lecterur cmni...lega rasa...
yelaa ak lau ckp bahasa penjajah kat depan org ramai nie,,gugup..
yela x pandai owg putih la katakan,,leh terbelit lidah ak nie kang!!!
hehee,,p lau ckp bahasa melayu,,aku suka laa,,lebeh2 lg bg mikrfone kat aku nie haa...
lg laa aku suka..hehehe...=) poyo je ko ilah!!!!
p td lecterur siap bg mkn lg au dekat bilik 2,,mkn free sape x nk,,
hahaha...ada mcm2..kpda sape2 y x tahu malu mcm aku nie,,ape lg
makan laa an,,hahaa =)
emm nie td sempat lg amik gmbar,,yelaa da nk abis sem da an,,nak buat kenangan laa ktkan ^^


sempat lg diorg nie prctice terbang kat cni!!!

nie ak dgn best fren aku!!! waa cntik kan dy,,hehee
name dy shareen =)


nie sya n mawar...
cute2 =)


nie budak cute lg montel class aku,,mizi..hahaa
pas2 y sorg lg tepi aku 2,,fatin..^_^


ape laa y korg2 duk amik 2 .... y sorg 2 duk test henset baru,,
y sorg lg tuk,,x tahu laa aku,,khusyuk bebenor!!!


ape nie??? @#$%^&*(!
^_^


em nie laa ape y aku buat hari nie,,huhuu,,hepy sgt dgn kwn2 semua..
luv u all so much!!!
haaa~~~
td an ak terkantoi,,x jd na ponteng class math kejut!!!
ak dpt mcg ina na jmpa aku,,so alang2 hati ak da mals nak masuk class math kejut 2,,ape lg,,
angkat punggung,,sndang beg laa an...hahaa
pas2 ak blahhh sorg2!!
org ckp na buat jahat jgn ajak ramai2,,x syok!!!
nk buat jahat buat sorg2 laa an,,heheh ^_^
pas2 ak kua laa,,jln mcm org x bersalah laa,,,ttba time turun tgga,,bunyi tapak kasut,,aku intai kat bawah,,lecterur ak da nk smpai,,dekat je dgn aku,,fuhh!!! takut gila,,kaki ak terus patah balik,,,nek class balik..
hahhaa,,ketawakan diri sndri!!!
lau dy napak aku td,,ya allah,,mesti dy tnya aku..
u nak pegi mane nie????
!@#$%^&*(@
no idea aku!!!
hahhaaa,,terpksa laa aku nek class balik,,dy pun x cam aku an,,
kwn2 semua pelik,,p alasan aku,,xde laa aku ubh fikiran..
ttba date aku cncel,,hahhaa..
pdhal terkantoi!!!
bodoh btol aku !!!
huahuahuaaa....









Posted at 6:58 PM | 1 comments

|
say hai
Facebook | Twitter
this is my life n my story..it may not be perfect as the other peoples out there..but as long as i love myself,family,someone,and my frens..nothing else matter :) enjoy our life everyday wif a lots of love..

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

allowfullscreen="true" width="200" height="25">
- END -