Sweetness elvesazmi
THE SWEETNESS (elvesazmi)
Welcome to my blog. It's pink and black. i love pink and black very much.so lets blogging :); Dashboard | +Follow
up 2 date!!!
shawl??? 
skrg nie kbnyakan gurl2 y menutup aurat ( i mean y pakai tdung ) kebanyakan nye msng2 nak uo 2 date!!! org y bertudung skrg actlly ak tgok da pndai mggayakan sesuatu tuk nak klhatan ikut era fesyen zaman skg gak an...yelaa gurl2 y mcm aku nie,,sememangnya na y terbek dr segi pemilihan fesyen n sebagainye laa!!!
shawl skg da menjadi 2 trend y mana org ckp bila pakai napak cm simple,,cantik,,ayu,,n ranggi!!!
bab 2 laa rata2 anak muda zaman skg lebih suka kpda pemilihan shawl drpd tdung2 y sebelom nie kita pakai...
walaupun pemakaian shawl agak rumit laa an,,tp bila dah tiap2 kali pakai,,bnda 2 da jd simple sgt2 n mudah!!! x laa smpai terbelit2 dekat tengkuk 2,,hehehe...
skrg ak rajin2 jgak laa search2 intrnet nie tuk cari cara pemakaian n cara pemilihan shawl y sesuai dgn baju n tempat y kita na pegi...em kalau dr segi pemakaian n style,,kbyakan cara y cntik n simple aku tgok dekat "HANA TAJIMA SIMPSON"



na tgok sape hana tajima 2,,bukak dekat link atas nie eaa =)
mesti ramai gurl2 da kenal sape dia an...style dia pakai shawl mmg cntik,,tp ak x penah cuba pun!!!
ehehe,,p lau korg2 ikut kompem cntik laa an!!!

em smlam aku pegi laa bilik kwn aku nie,,sape lg " siti fazlina mat isa " laaa
hehhehe,,kitorg nie lau berckp bab fesyen,,berjam2 boleh!!!
dy bg aku tunjuk satu blog nie...
perghhh!!!! cntik btol awek 2!!!
aku suka gila cara dy dress up!!!
nak je ikut cara gurl nie...hehehhee...ley ke????
ok ke SIti FAZIina???t kita buat eaa,,pape org pndg pun,,,kita buat dhek je k ^_^

em blog HONEYKOYUKI tu name empunya dy fatin liyana,,
dy nie jenis suka cmpur kan kaler2 baju n shawl dy warna warni...perghh mmg berani ah!!!
sblom nie ak da penah tahu n tgok,,p x berani na buat!!! kan INA??? ( malu )
coz amai y x buat...t kitorg lak y melebih!!!! ( g class je pun )
hehehee...
fATin LIYana nie nie cmpur mcm2 kaler,,lau korg tgok korg kagum ah,,
emm t ak nak try jgak laa ^_^
nie na tnjuk kan kat korg





cntik kan =)





mcm2 kaler!!!







em skg nie pun ak oTW kumpul2 anak tdung nie,,nak buat koleksi mcm kat atas nie,,semua kaler ada!!!
lau org x suka mesti dy ckp GILA!!! 
ehhehe,,lau da minat,,x smstinya pakai,,,kumpul je byak2 an!!!
eishh best nye laaa!!!
kaler2  ie semua,,korg ley laa cmpur aduk kan dgn baju2 korg 2,,skg jgn mtchgkan lg dgn baju korg,,juz pakai je kaler mane y korg nak!!!
mesti cntik ahh,,kompem org tgok ( coz pelik ???)
eh x laa,,,try2 laaa 
lau try ramai2 kompem x malu,,huhuu...
dekat uthm nie x amai lg y buat,,so amacm kita2 y start!!! kan INA???
n then,,perncgn ak n ina y sememgnya suka sgt bab2 fesyen nie!!!
na ubah style 4 sem 3???
ye ke,,jd ke na buat!!!
haahhaha..so ( coming soon!!! )
^_^



Posted at 7:18 PM | 0 comments

|
say hai
Facebook | Twitter
this is my life n my story..it may not be perfect as the other peoples out there..but as long as i love myself,family,someone,and my frens..nothing else matter :) enjoy our life everyday wif a lots of love..

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

allowfullscreen="true" width="200" height="25">
- END -