Sweetness elvesazmi
THE SWEETNESS (elvesazmi)
Welcome to my blog. It's pink and black. i love pink and black very much.so lets blogging :); Dashboard | +Follow
bawak kete!!!
hahhaaa,,skg jam menunjukkan pukol 12.30 am..
aku baru je pas bawak kete!!! first time lam hidup aku!!!
jakun kn aku,,hahahaa....
aku mane penah bwak kete weh,,aku pandai naik je,,
kete aku x takut,,p motor aku takut ckit coz dy x selamat..p motor mmg ak pANDai la ( pandai ke ) panDAI LAH!!!!,,kete je x pandai...hahhaaa
yelaa td dpt kete,,so aku nak nak laa try2 an,,slama nie lam hidup ak x penah niee...
kunci da ada kat tgn ,,ape lg,,ehhehe...
hemmm,,ak p amik kete dgn syima,,last2 aku mitak an dy suh ajar an aku..tgah2 malam tepi TF nie,,hehehe
sory eaa syima lau aku bwak menakutkan ko td!!!
hahaha,,,yelaa jalan straight aku laju laa,,sory auuu...
aku tahu ko takut coz ak first time bawak kete,,p ak y tgh syok nie pe lg,,tekan jelaa break 2!!!
ahhaaaa....
aku prctikan ape y aku men kete dekat mall mall 2 laa...
so td ak bawak mcm aku men dekat mall 2 laa,,kihkihhhh.....
cita2 aku na jd driver cam abah aku!!! cekap n laju + terror memecut!!!
peghhhhh,,ley ke???
hope laa...
coz syima td pun cakap aku nie gaNAS!!!
kasar gilaa lam semua hal!!! da laa kelam kabut,,mane x kelam kabut,,first time,,mane na tekan minyak lg,,hndbreak lg,,tukar gear lg!!!
jaKUN JAKUN!!!
hhhaaa
auto lg sng kan 
^_^
pape pun,,kitorg slamat!!!
hahahhaaa...
sory laa syima,,ak fail dlm ujian pertama,,fail parking!!!so ujian kedua coming soon!!!
pengajar len laa plak,,cian ko!!! takut nek dgn aku an...
sory au ^_^




ma abah!! ilah na bawak kete laju laju!!!
mcm abah n kwn aku shareen hwong!!!


Posted at 4:07 PM | 3 comments

|
say hai
Facebook | Twitter
this is my life n my story..it may not be perfect as the other peoples out there..but as long as i love myself,family,someone,and my frens..nothing else matter :) enjoy our life everyday wif a lots of love..

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

allowfullscreen="true" width="200" height="25">
- END -