Sweetness elvesazmi
THE SWEETNESS (elvesazmi)
Welcome to my blog. It's pink and black. i love pink and black very much.so lets blogging :); Dashboard | +Follow
bye2 TF ^_^
finally!!!
huhhh letih!!!
thanks a lot 2 suha coz sudi agkat brg2 ak y besar mcm gedabak 2 td,,lau x de dy,,penat jugak aku agkat sorg2 nie...
muahxx syg lebey suha lah!!!!
huhuuu


emm na tggal tf nie asew sedih lak,,yelaa bez ape duk tf drpd duk umah sewa nanti an???
p na uat cmne an,,khidmat aku dekat tF da x diperlukan lg laa,,mane x diperlukan nye,,owg buat program,,kan nye aku na join pun,,org paksa2 suh p program ckp wajib ape semua 2,,aku x kua,,terperuk je lam bilik even diorg semua tutup switch lampu..
so ko bergelap jelaa lam bilik2 cik elah oiiii!!!
sape suh ko degil!!!

hahaa,,org ckp lusa ada program dekat tf,,ko da awal2 rncg kua mlm 2 coz x na join!!!
even ada meeting dgn SENat SEndiri ko leh kua p BPMALL!!! 
shopping ^_^

hhaa,,alaa biasa laa 2,,,semua org buat,,bukan aku je an..
hehehee,,so rekod aku kat tF mmg teruk!!!
alaa lau kat skol ley laa aku ikut peraturan,,p kat cni..susah laa..
wink * wink * wink *


hemm so kene laa reject student cm aku nie,,hhaaaa....
em nie laa brg2 sepanjang 2 sem aku duk kat tF nie!!!
mak oiiii,,hari 2 dtg mmg da mengayat abah aku bawak kete dy 2,,coz brg2 aku mcm org na p mekah!!!
x x,,mcm na pindah rumah x na balik qlate doh!!!






no
1,2,3 = em semua 2 beg baju
4 = tu laa y menyelimuti tidurku mlm2..blanket kesayanganku!!! ..lau x de dy
      mati kesejukan laa aku..hehe
5 = tu pun beg baju ku...
6 = 2 kotak y ada brg2 keperluan aku laaa...ape korg na,,semua da,,hakhakkk
7 = 2 kotak buku2 sepanjang aku ada kat UTHM niee...ak x buang,,syg laa...
8 = y kelapan 2 kotak y ada beg-beg n kasut2 aku y berpasang2...8,9 pasang asew.... pas brg2   keperluan
      ada jgak laa dlm tu...
9 = kotak no 9 2 pun ada brg2 peribadi aku...spare alat2 tulis,,thanks mama coz
      sediakan aku spare2 tu semua,,so x yah beli da kat cni,,x abis2 lg..hehhee
10 = em y tu beg laptop!!! beg HMS sbnrnye,,p aku x penah guna uat balik qlate,,
        so,,kali nie aku guna laa,,cian dy!!!
11 = em y nie teddy bear ksyngan aku dgn bntal bshuk aku!!!
        plg syg y kecik 2... heehhee..coz......................hehmmm biarlah rahsia
12 = hem y ke 12 ada,,p xde lam gmbar,,ape lg,,brg keperluan mndi aku laaa,,baldi
        2 semua....semua org ada kan ??? ^_^
13 = last skali,,beg brg make up aku ^_^ cntik x,,mama y bagi nie....
        utk anak pompuan dy ...thanks ma...




hehehe,,2 je brg aku...byak ke x???
x kan korg,,hihiii....
emmm x sabar da na balik mlm nie...





p/s : congrate 2 my sister,,dpt tawaran stdy dekat UTEM..hahaa..p laa ko dekat dgn abg emin 2,,kihkihhhh...
       dpt laa ko stdy sma2 an dy an,,n dekat laa gak kita dua nti,,aku batu pahat,,ko melaka,,jom hang out dgn
       aku tin!!! aku akan hntr ko p UTEM 1 JUN nie ,,,jgn isau!!! ^_^  


                                                                                                  

Posted at 4:39 AM | 0 comments

|
say hai
Facebook | Twitter
this is my life n my story..it may not be perfect as the other peoples out there..but as long as i love myself,family,someone,and my frens..nothing else matter :) enjoy our life everyday wif a lots of love..

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

allowfullscreen="true" width="200" height="25">
- END -