Sweetness elvesazmi
THE SWEETNESS (elvesazmi)
Welcome to my blog. It's pink and black. i love pink and black very much.so lets blogging :); Dashboard | +Follow
keje hujung mggu ~~~
salam...
malam nie saje nak gedik2 taip2 nie semua... x tahu na ckp ape.. just last saturday je borink2 so de org ajak tgok bola dkt UTHM.. UTHM vs UM ..
so tuk hilangkan bosan2 nie,,jalan je malam tu p U ~~ g pun rumah me dkt je dgn stadium U tu,,x smpai 5 mnit jalan laa :)
best je mlm2 jalan dgn kwn2 cmtu,,ramai org !!! so sbb dtg lmbt,,kitorg ber 6 duk je dkt tepi2 tu haa...
p yg kecewa,, 0-0 game mlm tu,,hampeh tol la,,men xde smngt lgsg !!!
p na uat cmne bukan kitorg yg men pun,,so leh la kutuk2 time tu kan,,hihihi ='=
after tu p mnum2 dkt kedai ape nth,,org tu pggil kedai depan petronas ~~~
so lapar tp x nk makan !!!
sbb i dh memberontk na makan KFC nie sbb smlm dh MCD ...
hihii so KFC time !!! lepas knyg2 dkt KFC,, mcm borink lg kan ...
kwn i nak on9 laa ape laa,,so gerak p MCD bp on9 kt sana,,yg i nie xde lptop borink kot,,guna fon ne puas ~~
sembg2 lepak2 men game,,tgok2 dh pagi rupenye.. haa i x tdow???
terrrwwokkk!!!!
dh ajr i x tdow cm diorg2 daa ~~~
tp siyes dh ngtok,,yg best je men game 'SEARCH WORD' lam fon msg2 tu yg best tu.. msing2 nak cepat je semua.. siyes lalai men game tu,, tunduk je semua,,ahaha...
p sbb mcm dh pagi sgt da,, bek blahh.. i x tahan da ngtok nie..
n kompem2 la smpai rumah terus tdow..hihii...
p xpe la kan skali skala je semua nie,,kdg2 na jgk buat bnda yg x selalu kita buat kan..
baur hidup nie hepy n enjoy !!!
:) ~~











tu je sempat,,huhu ok bye ~~~



Posted at 1:09 AM | 0 comments

|
say hai
Facebook | Twitter
this is my life n my story..it may not be perfect as the other peoples out there..but as long as i love myself,family,someone,and my frens..nothing else matter :) enjoy our life everyday wif a lots of love..

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

allowfullscreen="true" width="200" height="25">
- END -