Sweetness elvesazmi
THE SWEETNESS (elvesazmi)
Welcome to my blog. It's pink and black. i love pink and black very much.so lets blogging :); Dashboard | +Follow
mlm last sem 4 :)
salam...
lmbt story pape yg ptt ,,huhu..
mlm nie je tgn ngada2 ckit na taip pe yg ak buat mlm last b4 balik kelantan..yes siyes will miss2 laa kwn2 n dia kan.. :)
huu actlly na pakai lawa2 la sikit kan mlm last tu,,p sbb salah dia n salah aku jgk x siap awl2 time na kua tu,,so last2 ak pakai je baju t shirt hitam dgn bawal.. simple is easy right !!!
dia  ckp x yah la lawa2 mlm if p clas je la lawa2.. eh eh sbb mlm tu ade clbrate berfay la i na kai lawa2 kan :)
when lg nak cantik2 ckit,,hihii :P
 hurmm actlly kwn ak nie nak clbrate befday awek dia awl dr tariikh la sbb kitorg semua kan cuti dua bulan buat LI .. so clbrate awl ckit :)
rancngan dah plan awl2 da sbnrnye,,ak pun dah dibgtahu awl2 lg,,cuma x alert sgt je,,hohoo...
my b dgn jijan la p beli kek tu semua..
ak plak wait2 je dkt kedai makan tu buat2 x tahu dgn syifa :)



n thanks also syafiq lanje kitorg ber 8 dinner mlm tu :)
after tu meet family tokan jap :)
minum2 dgn kwn bek zul yg sorg nie.. member2 kitorg jgk laa kan ~~~
tp skg dia stdy dkt MMU dah..so jumpa2 aweks korea jelaa,,x pndg da awek2 melayu nie,,ahahaah..
after tu jom lepak ...






mata ku lebam :(
cmne nak pulihkan,,pe product yg bagus,,suggest me???
huhuu
nie bdak yg baru pas dpt result spm..bab tu dia sengal cmtu,,hohohohoo :P
t b stdy dkt uthm lah :)


tu je yg kitorg buat mlm tu,,hurmm 2 month x meet so will miss korg ...
lg2 nak balik oversea la sgt!!! x dpt na contct sgt cm kt mysia :)

so enjoy ur LI ok kwn2 n for u take care urself n just wait for 2 month nie :)
muahhxxx ~~~





Posted at 9:21 PM | 0 comments

|
say hai
Facebook | Twitter
this is my life n my story..it may not be perfect as the other peoples out there..but as long as i love myself,family,someone,and my frens..nothing else matter :) enjoy our life everyday wif a lots of love..

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

allowfullscreen="true" width="200" height="25">
- END -