Sweetness elvesazmi
THE SWEETNESS (elvesazmi)
Welcome to my blog. It's pink and black. i love pink and black very much.so lets blogging :); Dashboard | +Follow
study week :)
salam...
hello skrg dah strt da stdy week tuk ak tahun 2 sem 2..
cepatnye la weh masa berlalu kan,, x sngka ak dh na masuk taun last da.. hepy nye rasa ...
huhu.. actlly bukan da na strt,,tp da na abis da stdy week nie,, de lebey kurg2 hari lg nie.. siyes cuak laa !!!
huhu althgh ak x cover 6 6 sbjek smpai habis lg,, tp alhmdulillah dah stdy ape2 yg ptt kan ...
walaupun lmbt strt stdy dlm 2,3 hari sbb na enjoy p jln2 dulu,,hihii...
so skrg da x de smpt nak ber wyg2 la,, ber jln2 laaa,, hihi :P

so today wanna go to librry lagi ~~ de someone nie na suh ajr dia lg la tonght..
smlm org duk stdy dia duk mnggila sbb xde mood na blajr lg dia ckp !!
kitorg semua yg nk naik gile duk layan dia..
ak pun penat.. yela smlm dr pada kol 10 pagi smpai 6 ptg..
dtg amik ak then bwk p mkan,,pastu kwn2 semua ckp jom elah stdy lg mlm nie ajr kitorg..
ak siyes la da letih,,ilmu dh x leh masuk da nie,,,ahhaa..
p na uat cmne,,diorg2  x strt pape lg,,so why not i share smthg yg boleh tmbh kan pahala aku!! ahhaa
niat ikhlas jgk na ajr ke ape ke sbb ai2 dh ckp2 da pape stdy sama2 la kan ..
someone tu pun nak suruh aku ajr semua pe yg ak tahu,,so im try my best laa :)
ilmu kalau x share x berkat kan org ckp :)
sama2 berjaya sama2 pandai sama2 dpt DEAN LIST again for this sem !!!
sama2 nek stage ..ahaha.. :P

smlm balik2 je dr lib da pukol 3 pagi ~~~ p makan sbb perut semua da bising da bunyi dia !!!
hantr ak balik da kol 4 cmtu da.. TIDOW terus!!!
so wht about tonght??? yes kena pegi stdy librry lg sbb 2 jela port yg paling fokus tuk stdy..
if MCD?? owh no t habis duit semua syik na mkn je,,ahaha :P
lg2 tgok ragam2 org,,on9 ape semua kan.. x jd pape la cita dia ...
so now na mndi2.. tp siyes today i xde mood nie na stdy..cmne nie haa..
so lets mlm nie i plak yg duk gila2 n dia kena melayan la plak..ok deal ~~~ :P


this sem sbjrk kritikal aku ialah MEKANIK BAHAN :P
someone tu ckp if gurl2 boleh la na dpt B smpai A sbb lect tu suka gurl ~~ hahaa
if la ak dpt A pe ea bnda ak na buat!!! melompat smpai letih,,ahaha :P
tadahkan lah tgn memanjat kesyukuran kapa NYA :)







Posted at 7:32 PM | 0 comments

|
say hai
Facebook | Twitter
this is my life n my story..it may not be perfect as the other peoples out there..but as long as i love myself,family,someone,and my frens..nothing else matter :) enjoy our life everyday wif a lots of love..

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

allowfullscreen="true" width="200" height="25">
- END -