Sweetness elvesazmi
THE SWEETNESS (elvesazmi)
Welcome to my blog. It's pink and black. i love pink and black very much.so lets blogging :); Dashboard | +Follow
L.I
salam...
huhh mengeluh aku bila fkir sal LI nie,,huhuu..p nk uat cmne,,sape suh jd engineer..ahaha will be ~~~
nape la amik kos yg kena jemur tgh panas nie,,ahahaa.. :P
after last paper,,me balik kelantan,,tp 6 hari je siyes ak x puas lg duk rumah makan free,,on9,,tgok tv,,shopping dgn mama n mcm2 lg laa.act smpt je shoppg dgn mama thanks ma lnje me <3 love u!!! .adoihh p pe nk buat kan,,terpksa la pegi..
jumaat aitu mama abah hantar me smpai kedah..sg.petani je sbb umh kwn dkt situ,,huu..
jln2 kejap je ptg tu dkt sg.petani... mcm BP je bndar dia aku tgok,,hohooo...
so me strt la new life kt sini slama 2 month.. ahah how la kan ~~~ mama ckp nak ajr aku hidup susah2 ckit when kt sini..bia rasa erti susah ckit..huhuuu aku nie bukan leh susah ckit,,nk nangis jela keje,,ahahha ...
p xpe mybe ak boleh kot n ill try laa.. :P
so where area shopping best kt sini?? PENANG!!! hahaha tggu ko ak dtg,, p t dpt gaji lah baru syok ckit,,ahahhaha... dh buat wishlist da nie,, org said when keje dpt gaji first,,kena beli smthg yg napak like jam ke,,gelang emas,,perak ke,,mcm benda yg berharga cmtu laa :) jgn duk wk wayang makan je.. so fkir2 nak beli pe eaa?? dh lama ngidam ESPRIT  nie :P mklumlaa seumor hidup nie,,nie first time ak keje tau... so mcm teruja ckit la,,ahhahaa.. so hidup ak pun going better n hope owez hepy cm skrg jee.. after ma abh balik klantan,,ptg tu jgk family kwn ak nie bwk p alor star.. so act ak dh penah smpai da alor star dlm 3 kali,,p diorg bwk so ak ikut jela kan,,jalan2.. dh kaki jln mmg suka berjalan laa :P
n skg dh 6 hari da pun aku keje,,so wait2 for the next story bout LI ...
siyes mcm nk benti jee,,ak malas da :( LETIH PENAT PANAS semua ade.. BORINK..
kalau hidup nie diberi peluang ak suka bljr lg tau dr keje cmni.. x than,,nk keje office je,,,cmtu aku suka :P ahhaa ok t la smbg lg... papai ~~~



jom p alor star :)



CS mall sg.petani,,ahaha :P




first day ~~~





Posted at 5:56 PM | 2 comments

|
say hai
Facebook | Twitter
this is my life n my story..it may not be perfect as the other peoples out there..but as long as i love myself,family,someone,and my frens..nothing else matter :) enjoy our life everyday wif a lots of love..

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

allowfullscreen="true" width="200" height="25">
- END -